Boek jouw vakantie

Veelgestelde vragen

Lees hier veelgestelde vragen over onze camping bij Bredene. Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wanneer kan men in- en uitchecken?

Dit hangt af van het type verblijf waarin je overnacht:

  • Logies: Inchecken vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur, uitchecken voor 10:00 uur. Tijdens de maanden juli en augustus is het enkel mogelijk om op vrijdag aan te komen en te vertrekken. 
  • Kampeerplaatsen: Inchecken vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur, uitchecken voor 12:00 uur. 
    Indien u later of vroeger wenst aan te komen vragen we om dit te laten weten via mail of telefonisch. We bekijken dan de mogelijkheden om u verder te helpen. 

Zijn huisdieren toegelaten?

Gasten die op de camping verblijven, mogen één hond meenemen tijdens hun verblijf. We begrijpen dat uw huisdier een waardevol onderdeel is van uw vakantie-ervaring, en we kijken ernaar uit om zowel u als uw huisdier te verwelkomen.

Voor bezoekers die niet overnachten op de camping, vragen we vriendelijk om geen honden mee te brengen. Dit om de rust van onze gasten te respecteren. Voor de veiligheid van alle gasten, met name spelende kinderen, vragen we vriendelijk om uw hond tijdens het verblijf aan de leiband te houden. Op deze manier kunnen we een omgeving creëren waarin iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Hoe ver is camping ‘t Massenhof van het strand gelegen?

Camping ‘t Massenhof bevindt zich op slechts anderhalve kilometer van zee en strand. Er is ook een handige kortere weg via domein de Grasduinen om te voet of met de fiets sneller bij de kust te komen.

Zijn er winkels en (super)markten in de buurt van de camping?

In de straat zijn er twee supermarkten (Colruyt en Aldi) en in Bredene dorp, op 1 kilometer, is er een warme bakker en ook een slagerij. Voor verse groenten en fruit kun je terecht in de Fruithoeve, die ook in de Zandstraat gelegen is.

Vergeet niet om de lokale avondmarkten en marktdagen te verkennen voor een authentieke ervaring:

  • In Bredene op dinsdag op het Marktplein van 8u tot 12u.
  • In De Haan op woensdag in het centrum van 8u tot 12u30.
  • In Oostende op donderdag op het Wapenplein, Groentenmarkt en Mijnplein van 8u tot 12u30. In Oostende is er ook een wekelijkse kustmarkt op zaterdag.

Een overzicht van alle markten aan de kust kan je hier terugvinden: alle markten aan de kust
Er zijn ook heel wat avondmarkten aan de kust, een up-to-date programma kan je terugvinden via deze website: alle avondmarkten aan de kust

Vergeet niet om bij de receptie van Camping 't Massenhof navraag te doen voor eventuele updates of aanvullende aanbevelingen. Geniet van uw verblijf en de lokale markten!

Zijn er activiteiten op de camping?

Ja, er zijn diverse activiteiten op de camping. Naast de vele sport- en spelmogelijkheden is er ook een samenwerking met Park d’heule voor allerhande activiteiten. Zo is er van de Paasvakantie tot het einde van de zomervakantie een activiteitenprogramma gaande van een bezoek van de Paashaas, een creatieve knutselmiddag tot verschillende springkastelen. Raadpleeg de activiteitenplanning in de receptie of bezoek onze website voor een up-to-date overzicht. 
Samen met Park d’heule werd ook een wielerclub opgericht, elk weekend wordt één of meerdere ritten georganiseerd. De petanqueclub 'Massenheule' organiseert regelmatig een wedstrijd of een toernooi.

Kan ik mijn elektrische wagen laden op de camping?

Het is mogelijk om uw elektrische wagen op te laden op de camping. Er zijn vier laadpunten voorzien op een centrale plaats op de camping, naast het sanitaire gebouw. De laadpalen zijn van EVBox hierdoor is het mogelijk om met heel wat laadkaarten te laden. De laadpalen beschikken over een laadvermogen van 22kW per stopcontact.

Kan ik een fiets huren op de camping?

Fietsverhuur is beschikbaar op de camping via onze buren Park d’heule. In Bredene is er ook fietsenverhuur mogelijk bij ‘Rijwielen Heidi Pinte’ of ‘Ken’s Fietsen Service’.

Ligt camping ’t Massenhof ver van Oostende?

Nee, camping 't Massenhof ligt op een kleine afstand van Oostende. Met de fiets sta je in een 15-tal minuten ofwel 6km in het centrum van Oostende. Je kan Oostende ook makkelijk bereiken met de Kusttram. Met de wagen naar Oostende? Dan raden we aan om een randparking te nemen en te voet verder te gaan. 

Ligt de camping dicht bij Brugge?

De leukste manier om van de camping naar Brugge te gaan is met de fiets. De rit is een 20-tal kilometer en brengt je langs het water door een prachtig polderlandschap tot in hartje Brugge. Van de Blauwe Sluis in Bredene volg je het kanaal Gent-Brugge-Oostende tot aan Scheepsdalebrug en vervolgens kom je via de Ezelpoort tot in het Centrum van Brugge. 

Geen fan van de fiets? Geen enkel probleem! Via het station van Oostende (makkelijk te bereiken met de Kusttram vanuit Bredene) is er een directe treinverbinding naar Brugge. Afhankelijk van leeftijd kan de prijs verschillen van 10-20 euro. In ongeveer 45 minuten sta je van Bredene in Brugge met het openbaar vervoer.

Met de auto sta je in 25 minuten op één van de vele randparkings rondom Brugge. Alle randparkings kan je terugvinden op de website van de stad Brugge. 

Is de camping het volledige jaar geopend?

Wij zijn het volledige jaar geopend. Voor de campers zijn er zelfs het volledige jaar door verharde plaatsen beschikbaar. De beschikbaarheid kan steeds bekeken worden via de zoek en boek functie op onze website.